+ គ្រឿងផ្សំៈ- ត្រីរ៉ស ១ ក្បាល- ប៉េងបោះ ២ ផ្លែ - ក្រអៅឈូក ៣ ដើម- ត្រឡាច ១/២ ផ្លែ- ម្នាស់ ១/៤ ផ្លែ- ជីនាងវង និងជីបន្លា ០.៥ ខាំ- អំពិលទុំ ២ ខាំ- ម្សៅស៊ុប ម៉េកគី ២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ- ទឹកត្រី ១-២ ស្លាបព្រាបាយ+ របៀបធ្វើៈលាងត្រីឲ្យស្អាត កាត់ជាកង់ៗ រួចបំពងឲ្យស្រួយទុកមួយអន្លើរ ។ ខ្ទឹមសចិញ្ជ្រាំបំពងឲ្យឈ្ងុយទុកមួយអន្លើរ ។ ដាំទឹកឲ្យពុះ ដាក់ត្រឡាច ក្រអៅឈូក ម្នាស់ ទុកឲ្យពុះម្តងទៀត ទើបដាក់ប៉េងបោះ ហើយផ្សំគ្រឿងដោយប្រើ ម្សៅស៊ុប ម៉េកគី ទឹកត្រី អំពិលទុំ ភ្លក្សឲ្យត្រូវមាត់បន្ទាប់មកដាក់ត្រី ជី និងខ្ទឹមសដែលបំពងរួចជាការស្រេច ៕