+ គ្រឿងផ្សំ:- ត្រីអណ្តែង ហាន់ជាកកង់ៗ ៣ក្បាល- ខ្ជាយ ហាន់ជាសរសៃឆ្មារៗ ២០០ក្រាម - ម្រេចខ្ចី ២០០ក្រាម- ស្លឹកក្រូចសើច ហាន់ជាបួនចម្រៀក ៥សន្លឹក- ស្លឹកម្រះព្រៅ ១ក្តាប់- ស្លឹកជីរអង្កាម ១ក្តាប- ម្ទេសដែលនាងបៃតង-ក្រហម ហាន់បញ្ឆិតវែងៗ ១០ផ្លែ- ខ្ទិះដូង (ក្បាលខ្ទិះ) ៣ស្លាបព្រាកាហ្វេ- ម្សៅស៊ុបខ្នរ ២ស្លាបព្រាបាយ- ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ- ស្កសរ ១ស្លាបព្រាបាយ- ម្ទេសប្លោកក្រៀម ១០ផ្លែ- ខ្ទឹមស បកសំបករួច ១៥កំពឹស- ខ្ទឹមក្រហម ៦មើម- កាពិ ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ- ដើមស្លឹកគ្រៃហាន់ ៥ដើម- រំដេង ៤ចំណិត ។+ វិធីធ្វើ:១-ត្រីអណ្តែងចៀនឲ្យឆ្អឹនល្អ ហើយស្រួយ រួចដួសឡើង ទុកមួយឡែកឲ្យស្រស់ខ្លាញ់ ។២- បុកម្ទេសប្លោកក្រៀម លាយជាមួយខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម កាពិ ស្លឹកគ្រៃ និងរំដេង រហូតទាល់តែម៉ដ្ឋ រួចហើយឆាយលាយជាមួយខ្ទិះដូង ថែមម្សៅស៊ុបខ្នរ ទឹកត្រី និងស្ករស ។ ៣-៤នាទីក្រោយ ថែមស្លឹកក្រូចសើច និងត្រីអណ្តែងចៀន ចូលឆាឲ្យសព្វ សឹមថែមខ្ជាយ ម្រេចខ្ចី ស្លឹកម្រះព្រៅ ស្លឹកជីរងង្កាម និងម្ទេសដៃនាង ។៣-ពេលឆ្អិនរួចរាល់ហើយ ដួសដាក់ចាន ស្រោចពីលើដោយក្បាលខ្ទិះ ។ ស្លឹកជីរអង្កាម ស្លឹកក្រូចសើច បំពងស្រួយ និងម្ទេសដៃនាង ជាការស្រេច ៕