ត្រី​អណ្តែង ឆារ​ម្រេច​ខ្ចី​



+ គ្រឿងផ្សំ​:- ត្រី​អណ្តែង ហាន់​ជាក​កង់ៗ ​ ​៣​ក្បាល​- ខ្ជាយ ហាន់​ជា​សរសៃ​ឆ្មា​រៗ ​ ​២០០​ក្រាម​ - ម្រេច​ខ្ចី ​ ​ ​ ​២០០​ក្រាម​- ស្លឹក​ក្រូចសើច ហាន់​ជា​បួន​ចម្រៀក​ ​ ​៥​សន្លឹក​- ស្លឹក​ម្រះព្រៅ​ ​ ​ ​១​ក្តាប់​- ស្លឹក​ជីរអង្កាម​ ​ ​ ​១​ក្តាប​- ម្ទេស​ដែល​នាង​បៃតង​-​ក្រហម ហាន់​បញ្ឆិត​វែងៗ ១០​ផ្លែ​- ខ្ទិះ​ដូង (​ក្បាលខ្ទិះ​) ​ ​ ​៣​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​- ម្សៅ​ស៊ុប​ខ្នរ​ ​ ​ ​២​ស្លាបព្រា​បាយ​- ទឹកត្រី ​ ​ ​ ​២​ស្លាបព្រា​បាយ​- ស្កសរ​ ​ ​ ​ ​១​ស្លាបព្រា​បាយ​- ម្ទេស​ប្លោក​ក្រៀម​ ​ ​ ​១០​ផ្លែ​- ខ្ទឹម​ស បកសំបក​រួច​ ​ ​ ​១៥​កំពឹស​- ខ្ទឹម​ក្រហម​ ​ ​ ​៦​មើ​ម​- កា​ពិ ​ ​ ​ ​២​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​- ដើម​ស្លឹកគ្រៃ​ហា​ន់​ ​ ​ ​៥​ដើម​- រំដេង ​ ​ ​ ​៤​ចំណិត ។​+ វិធី​ធ្វើ​:១-​ត្រី​អណ្តែង​ចៀន​ឲ្យ​ឆ្អឹន​ល្អ ហើយ​ស្រួយ រួច​ដួស​ឡើង ទុក​មួយ​ឡែក​ឲ្យ​ស្រស់​ខ្លាញ់ ។​២- ​បុក​ម្ទេស​ប្លោក​ក្រៀម លាយ​ជាមួយ​ខ្ទឹម​ស ខ្ទឹម​ក្រហម កា​ពិ ស្លឹកគ្រៃ និង​រំដេង រហូត​ទាល់តែ​ម៉ដ្ឋ រួច​ហើយ​ឆាយ​លាយ​ជាមួយ​ខ្ទិះ​ដូង ថែម​ម្សៅ​ស៊ុប​ខ្នរ ទឹកត្រី និងស្ករស ។ ៣-៤នាទីក្រោយ ថែមស្លឹកក្រូចសើច និងត្រីអណ្តែងចៀន ចូលឆាឲ្យ​សព្វ សឹម​ថែម​ខ្ជាយ ម្រេច​ខ្ចី ស្លឹក​ម្រះព្រៅ ស្លឹក​ជី​រង​ង្កា​ម និង​ម្ទេសដៃនាង ។​៣-​ពេល​ឆ្អិន​រួចរាល់​ហើយ ដួស​ដាក់​ចាន ស្រោច​ពីលើ​ដោយ​ក្បាលខ្ទិះ ។ ស្លឹក​ជីរអង្កាម ស្លឹក​ក្រូចសើច បំពង​ស្រួយ និង​ម្ទេសដៃនាង ជា​ការ​ស្រេច ៕