មាន់​អាំង​ទឹកដោះគោ​ស្រស់




គ្រឿងផ្សំ :-​សាច់មាន់​ស្រែ កាប់​ដុំ​ធំៗ​ ​១​ក្បាល​-​ស្ករ​ក្រហម​ ​ ​ ​១-២​ស្លាបព្រា​បាយ -​អំបិល​ ​ ​ ​១​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​-​ទឹកដោះគោ​ស្រស់​ ​ ​១-២​ចានចង្កឹះ​-​ទឹក​អម្ពិល​ទុំ​ ​ ​៣​ស្លាបព្រា​បាយ​-​ទឹកជ្រលក់​រសជាតិ​ប៉េងប៉ោះ​ ​២-៣​ស្លាបព្រា​បាយ​-​ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ ​ ​ ​២-៣​ស្លាបព្រា​បាយ ។​វិធី​ធ្វើ :១-​លាង​សម្អាត​សាច់មាន់ រួច​ទុក​ឲ្យ​ស្រស់ទឹក ។ ផ្សំ​ស្ករ អំបិល ទឹក​អម្ពិល​ទុំ ទឹកជ្រលក់​រសជាតិ​ប៉េងប៉ោះ ទឹក​ស៊ី​អី​វ និង​ទឹកដោះគោ​ស្រស់ បញ្ចូល​គ្នា ។​២-​យក​ដុំ​សាច់មាន់ ទៅ​ប្រឡាក់​ជាមួយ​គ្រឿងផ្សំ ឲ្យ​ចូលជាតិ​គ្នា​រួច​យកទៅ​ក្លាស្សេ​ក្នុង​ទូទឹកកក ១៥ នាទី មុននឹង​យកទៅ​អាំង​លើ​ចង្ក្រាន​ធ្យូង ឲ្យ​ឆ្អិន​តាម​ចំណូលចិត្ត ទទួលទាន​ជាមួយ​ទឹកជ្រលក់​ជូរអែម និង​នំ​បញ្ចុក ។